0775-584-108

contact@recuperaretvaextern.ro

RECUPERARE TVA EXTERN

Recuperarea TVA din Europa este un proces complex care necesita o comunicare cu autoritatile fiscale din statele membre ale Comunitatii Europene care ramburseaza TVA-ul.  Aceasta comunicare se face in limba oficiala a fiecarui stat.  Prin serviciile noastre aveti tot sprijinul pentru afacerea dumneavoastra. TVA – ul reprezinta o parte foarte importanta din cheltuiala cu carburantii, cu taxele de drumuri, poduri, tuneluri, reparatii, etc. TVA-ul poate fi returnat de la 14 zile dupa prezentarea facturilor, pana la 120 de zile, in functie de fiecare caz si tara. 

De ce Tax Back Consulting?

Pentru ca experienta noastra face ca totul sa devina simplu, transparent si mai ales rapid. Exigentele clientului defintesc calitatea muncii noastre!

1

Parteneri externi

Retea extinsa de colaboratori in Europa. Recuperarea TVA extern se realizeaza cu ajutorul partenerilor externi pe care ii avem in toate statele europene si mai ales experientei dobandite de-a lungul timpului. 

Timp minim de asteptare

Perioada de rambursare variaza intre 14 si 120 de zile, in functie de reglementarile fiscale din tara respectiva.

Flux rapid al banilor

Flux rapid al banilor – recuperarea TVA-ului se face incepand de la 14 zile dupa prezentarea facturilor. O planificare mult mai buna a fluxului economic – puteti sa va planificati cheltuielile stiind cand va fi recuperat TVA-ul si valoarea care urmeaza sa vi se ramburseze. TVA-ul este returnat in contul dumneavoastra in momentul recuperarii propriu-zise de la autoritatile fiscale din tara respectiva.  De asemenea nu percepem comisioane in avans si punem la dispozitie optiuni de plata diverse. 

Recuperare TVA Extern in Avans. Tax Back Consulting ofera cel mai rapid sistem de rambursare TVA in Avans. Doar ne trimiteti facturile cand le primiti de la furnizorii de carburant si autostrazi, iar noi va transferam valoarea TVA în 48 de ore.

De unde recuperam TVA-ul? Tax Back Consulting asigura returnarea TVA-ului extern din 28 de tari:

Germania, Franta, Marea Britanie,  Italia,  Austria, Belgia, Spania, Bulgaria, Cehia, Danemarca, Finlanda, Irlanda, Luxemburg, Olanda, Norvegia, Polonia, Slovacia, Slovenia, Suedia, Portugalia, Grecia, Lituania, Ungaria, Croatia, Letonia, Estonia, Elvetia si Romania.

Tax Back Consulting beneficieaza de o echipa in-house completa, in Romania, pentru administrarea conturilor de recuperare TVA pentru clienti.

Cat de rapid?

TVA-ul poate fi returnat de la numai 14 zile dupa prezentarea facturilor, in functie de fiecare tara.