0775-584-108

contact@recuperaretvaextern.ro

Oportunitate de afaceri

Tax Back Consulting va pune la dispozitie echipa sa de consultanti in afaceri cu inalta calificare ce ofera consultanta in domeniul contabilitatii, fiscalitatii, legislatiei muncii si legislatiei juridice. Prin experienta noastra, va ajutam sa va stabiliti perspective reale de viitor, conforme cu profilul afacerii d-voastra, astfel incat sa va asigurati dezvoltarea continua a afacerii si a profitului acesteia in fiecare an. Portofoliul nostru cuprinde atat clienti, cat si colaboratori care se bucura de succes, stabilitate si dezvoltare continua a afacerii.

Tinand cont de cresterea economica din tara noastra atat din ultimii 25 de ani, dar in special de la intrarea Romaniei in Uniunea Europeana, perspectivele de viitor pentru mediul afacerilor din Romania, cuprind un potential enorm de crestere si dezvoltare. Uniunea Europeana ofera Romaniei un fond structural de aprox. 27 mld. de euro pentru apelurile de proiecte sesiunea 2021 – 2027. Romania este intr-o necesitate continua de dezvoltare a infrastructurii, a turismului, industriei, agriculturii, etc., motiv pentru care acum este momentul de a actiona.

Daca doresti sa investeti, dar nu ai o idee de afacere, vino la noi si impreuna vom stabili traictoria business-ului tau.

Echipa noastră de specialişti în stiinte juridice si contabilitate vă ajuta în  gestionarea afacerii într-o manieră completă si eficienta. Indiferent de profilul companiei dumneavoastră, vă stăm la dispoziție cu:

$

Inregistrarea societatii la Registrul Comertului

$

Consultanță privind legislația financiar-contabilă

$

Reprezentare si asistenta în fața controalelor fiscale

$

Înregistrarea fiscală a companiilor în scopuri de TVA