0775-584-108

contact@recuperaretvaextern.ro

Informații Legale și Termeni de utilizare

 

recuperaretvaextern.ro este un nume comercial pentru serviciile Tax Back Consulting SRL, Oradea, România. Acceptând acești Termeni și condiții, vă vom asigura că informațiile dvs. personale sunt protejate, așa cum este descris în Politica noastră de confidențialitate.

Garanția noastră

Tax Back Consulting garantează că va depune toate eforturile pentru a organiza cat mai bine restituirea taxelor pentru companiile care au acționat în oricare dintre țările promovate pe www.recuperaretvaextern.ro

Tax Back Consulting va organiza rambursarea sumei maxime posibile pe baza informațiilor și documentației furnizate de clienții săi și în conformitate cu drepturile și obligațiile legale ale clientului în cadrul legislației fiscale din țara din care se solicită restituirea taxelor.

În cazul în care există o modificare a legislației fiscale aplicabile în țara din care este recuperată restituirea taxelor sau în interpretarea sau implementarea regulilor și legilor de către autoritățile fiscale din țara respectivă, Tax Back Consulting își va îndeplini angajamentul de a organiza restituirea la gradul permis de lege. Decizia privind valoarea exactă a oricărei restituiri datorate sau a sumei datorate este decizia autorității fiscale relevante.

Tax Back Consulting va furniza restituirea cât mai rapid posibil, sub rezerva furnizării documentelor necesare de către clienți și procesării eficiente a cererii de rambursare de către biroul fiscal in cauză.

Excepție de la responsabilitățile noastre privind restituirea taxelor

Tax Back Consulting nu este responsabil pentru restituirea impozitului atunci când::

 • clientul a furnizat informații false, inexacte, incorecte, insuficiente sau înșelătoare;
 • clientul a primit deja o rambursare;
 • clientul a solicitat deja o rambursare, direct sau prin intermediul unei alte persoane, fizică sau juridică;
 • clientul datorează bani autorității fiscale.
 • autoritatea fiscală dispune de informații diferite in sistemul său decât cele furnizate de client
 • informațiile autorității fiscale duc la o decizie conform căreia clientul nu are dreptul la o rambursare. În cazul în care există posibilitatea de recurs în condițiile legii, aceste măsuri vor fi luate de recuperaretvaextern.ro, în cazul în care informațiile despre client îi permit acest lucru.

 

Tax Back Consulting se va strădui să ajute clientul să rezolve aceste probleme, cu condiția să primească toate informațiile și instrucțiunile necesare de la client.

 

Împuternicire

 

Atunci când clientul semnează o împuternicire care autorizează Tax Back Consulting să-și organizeze rambursările, acesta acceptă să plătească taxa către Tax Back Consulting pentru procesarea  restituirii. Dacă clientul a semnat o împuternicire care autorizează recuperaretvaextern.ro să-și organizeze rambursările și a aplicat sau autorizat, cu sau fără cunoștințele sale, orice altă persoană, fizică sau legală, să organizeze aceeași rambursare, el va datora Tax Back Consulting taxa pentru organizarea unei restituiri, în pofida faptului că clientul a obținut o rambursare altfel decât cu asistența Tax Back Consulting.

În cazul în care biroul fiscal relevant trimite restituirea direct in contul clientului și nu în contul Tax Back Consulting, clientul îi datorează în continuare taxa de procesare în întregime către Tax Back Consulting pentru serviciul prestat, ceea ce a dus la restituirea în cauză.

Dacă clientul nu plătește această taxă, în conformitate cu informațiile de mai sus în mod voluntar sau la cererea Tax Back Consulting, Tax Back Consulting își rezervă dreptul de:

 1. A lua măsuri legale pentru a solicita clientului taxa datorată
 2. Publicarea numelui clientului ca rău platnic pe site-ul recuperaretvaextern.ro și alte mijloace media în cazul în care taxa nu a fost plătită în termenii dați.
 3. Raportarea clientului ca rău platnic către instituțiile financiare relevante din țara clientului.

Odată autorizat și înregistrat ca agent fiscal la Autoritatea Fiscală relevantă, toate corespondențele referitoare la cererea dvs. trebuie să fie gestionate direct de Tax Back Consulting. Orice măsură luată de dvs., clientul, pentru a contacta direct cu biroul fiscal fără a consulta mai întâi Tax Back Consulting, va fi considerată o încălcare a contractului, iar taxa de procesare relevantă va fi în continuare aplicabilă pentru toate lucrările in curs de procesare completate de noi în timpul solcitarilor aplicate.

Prin semnarea și completarea documentației noastre:

Înțelegeți că veți fi contactat de Tax Back Consulting după utilizarea oricăreia dintre formularele de contact online. Puteți renunța la primirea oricărei corespondențe solicitând acest lucru la e-mailul contact@recuperaretvaextern.ro

Înțelegeți că Tax Back Consulting va emite o estimare a rambursării la primirea facturilor, tichetelor, formularelor dvs. completate și semnate. Înțelegeți că primirea documentației dvs. completate autorizează Tax Back Consulting să trimită cererea la oficiul fiscal relevant. Dacă doriți să anulați cererea, veți contacta imediat Tax Back Consulting. Înțelegeți că, între timp Tax Back Consulting va depune toate eforturile pentru a retrage aplicația dar exista posibilitatea ca acest lucru să nu fie posibil.

E-mailuri

Toate e-mailurile către client vor fi trimise la adresa de e-mail furnizată la înregistrare. Tax Back Consulting se va aștepta ca clientul să se asigure că există suficient spațiu în căsuța sa de e-mail pentru a primi toate e-mailurile și că clientul își verifică e-mailul în mod regulat – regulat fiind de aproximativ trei ori pe săptămână.

Taxa minimă

Tax Back Consulting are o taxă minimă pentru fiecare cerere de rambursare. În funcție de țara din care este solicitata restituirea, comisionul poate să difere. Pentru informații despre comisioane scrieti un e-mail la contact@recuperaretvaextern.ro. Tax Back Consulting va furniza informații despre taxa aplicabilă pe fiecare cerere si pe fiecare țară.

Pentru serviciile suplimentare cu valoare adăugată furnizate de Tax Back Consulting către client, se vor percepe taxe suplimentare pentru a acoperi costurile administrative și de gestionare. Astfel de servicii suplimentare includ, dar nu se limitează la, regăsirea documentelor, emiterea numărului personal (de exemplu, verificarea NIE, CIF, NIF), organizarea documentelor de rezidență și nerezidență, după caz, pregătirea modificărilor pentru returnările anterioare și anumite opțiuni de plată. Pentru informații despre taxa pentru serviciile suplimentare oferite pentru fiecare caz individual, clientul trebuie să solicite pe e-mail la contact@recuperaretvaextern.ro. Tax Back Consulting va furniza informații despre taxa aplicabilă pentru fiecare caz în parte.

Emiterea rambursării

Tax Back Consulting va trimite suma recuperată către client, conform convenției pe care o are cu clientul(plata in avans sau prin compensare daca este cazul).

Metoda de plată este prin transfer bancar. Restituirile fiscale primite prin transfer bancar pot fi transferate în contul clienților în moneda pe care aceștia o aleg. Tax Back Consulting va contacta clientul în momentul rambursării pentru a oferi diferite opțiuni de plată și în acest stadiu ar trebui să li se furnizeze detalii bancare pentru transferul rambursării.

În cazul în care Tax Back Consulting primește banii de la biroul fiscal, acesta va deduce comisioanele percepute, împreună cu taxele necesare, din suma trimisă clientului.

Comisioane bancare

Tax Back Consulting nu aplica comisioane clientilor sai pentru transferul bancar.

Comunicații

Cu excepția cazului în care clientul solicită să facă altfel, recuperaretvaextern.ro va informa clienții actuali și fostii clienti despre:

 • Toate rambursările noi la care ar putea avea dreptul și când informațiile sunt disponibile de la autoritățile fiscale respective;
 • Toate serviciile noi de care pot beneficia cu Tax Back Consulting;
 • Toate serviciile noi oferite de Tax Back Consulting și companiile asociate.

 

Modificări ale Termenilor și Condițiilor

 

Din când în când, Tax Back Consulting poate modifica sau adăuga la acești Termeni și condiții în cazul în care este nevoie. Astfel de modificări vor fi postate pe termenii și condițiile site-ului web, iar clienții sunt sfătuiți să îl verifice în mod constant pentru a primi aceste actualizări.

 

Acord

 

Trimiterea unei înregistrări la recuperaretvaextern.ro, prin web, poștă, mână, fax sau e-mail, constituie un acord cu acești Termeni și Condiții.

 

Confidențialitate și gestionarea datelor

 

Tax Back Consulting asigură că toate informațiile despre client sunt păstrate ca fiind private și confidențiale. Informațiile colectate în scris și / sau verbal pentru serviciile de depunere a declarațiilor fiscale pot fi utilizate în scopuri de audit intern de Tax Back Consulting și furnizate Oficiului fiscal relevant în scopuri de audit extern.

 

Toate documentele trimise la noi sunt tratate conform sistemului nostru de gestionare a documentelor, care este acoperit de domeniul de aplicare al Tax Back Consulting. Acest sistem a fost conceput pentru a reduce volumul de hârtie pe care îl primim, asigurând în același timp cele mai înalte standarde de confidențialitate și conformitate.

 

Feedback-ul clienților

 

Clientul poate oferi o parere despre calitatea serviciul furnizat in orice moment. In acest caz este invitat să ne trimită un e-mail la contact@recuperaretvaextern.ro. Vă garantam că veti primi un răspuns la e-mailul dvs. în termen de 72 de ore.

 

Comisioane Servicii Taxe

 

Tax Back Consulting își rezervă dreptul de a modifica comisioanele pe baza ofertelor promoționale specifice sau a serviciilor suplimentare incluse (ex. aplicații combinate, când un client optează pentru un serviciu de recuperare TVA impreuna cu obtinerea unui numar CIF). Pentru mai multe informații despre taxe trimiteti un e-mail la: contact@recuperaretvaextern.ro

 

Tax Back Consulting nu își asumă nicio responsabilitate pentru problemele de livrare.

 

Informatii de Contact

 

Ne puteți contacta scriind sau trimiteți-ne prin e-mail la adresa de mai jos:

 

recuperaretvaextern.ro

Tel: +40 77 55 84 108

E-mail: contact@recuperaretvaextern.ro

Strada Balogh Istvan 17 (Șoseaua de Centură)

Oradea, România