0775-584-108

contact@recuperaretvaextern.ro

DESPRE NOI

Tax Back Consulting este specializata in recuperarea de TVA si accize si in asigurarea serviciilor suport (administrative, economice si financiare) pentru companii, in special companii de transport si constructii.

Bazandu-ne pe experienta echipei noastre de peste 20 ani in domeniul serviciilor de transport, am conceput si dezvoltat un sistem bine integrat de servicii care urmareste in acelasi timp cresterea lichidatilor clientilor nostri, cat si reducerea cheltuielilor.

Viziunea companiei

Viziunea noastra este sa devenim prima alegere a clientilor in recuperarea de taxe din tarile Uniunii Europene, Norvegia, Elvetia, Turcia si in asigurarea serviciilor suport pentru companii, in special companiile de transport.

Misiunea companiei

Misiunea noastră este de a acorda, prin activități de consultanță, informare și instruire, sprijin profesionist firmelor in efortul lor in primul rand de a creste, si totodata de a-si asigura continuitatea afacerii prin intregirea resurselor financiare, in special lichiditatile.

Valorile noastre
Am inteles de-a lungul anilor ca pentru a putea cladi o afacere de succes, este esential sa iti stabilesti de la inceput principiile morale pe care vrei sa le transformi in piloni ai organizatiei tale. 

La Tax Back Consulting promovam si ne bazam pe:
Integritate – aplicam principiile eticii in afaceri, a corectitudinii si transparentei in ceea ce priveste relatia, in primul cu clientii, colegii si partenerii nostri si nu in ultimul rand, autoritatile statului caruia ne subordanam. Comunicam deschis, transparent si complet in orice situatie. 
Respect – respectandu-i pe ceilalti, ne respectam pe noi insine in primul rand. Ne respectam clientii, colegii si partenerii. Tinem cont de parerile si nevoilor celor pentru care lucram creand armonie intre ce oferim si ce isi doresc clientii si partenerii nostri.
Promptitudine – a raspunde prompt clientilor si partenerilor, este una dintre valorile  care ne caracterizeaza oferind astfel incredere celorlalti ca in tot ceea ce facem aplicam standardele de calitate specifice domeniului nostru de activitate.
Responsabilitate – a-ti asuma raspunderea in munca, inseamna a constientiza ca rezultatul muncii tale, depinde de tine, de cat de mult te implici in ceea ce faci. Suntem implicati, ne asumam raspunderea, privim cu maxima seriozitate sarcinile de lucru, respectam clauzele contractuale si totodata gasim solutiile adecvate.

Colaboratori. Pentru a salva timpul clientilor nostri si a le usura munca, inca de la inceput ne-am propus sa acoperim o gama larga de servcii, prin concentrarea acestora in acelasi loc. Am creat astfel o retea de colaboratori, alaturi de care venim in sprijinul clientilor nostri cu toate serviciile necesare cresterii afacerilor lor.
OMV Petrom, Vialtis, EBV Finance sunt doar o parte dintre ei, fiind nume de succes pe piata internationala.